Η BRANDT, μια ιστορική μάρκα από το 1948, έχει μια ισχυρή παρουσία σε όλες τις οικογένειες με προϊόντα στους τομείς του πλυσίματος, του μαγειρέματος, της ψύξης, των μικρών συσκευών, της τηλεόρασης και του κλιματισμού. Η Brandt έχει κατακτήσει την καρδιά των καταναλωτών εδώ και δεκαετίες. Στον παλμό της καθημερινής ζωής των χρηστών, αποτελεί μέρος των οικιακών συσκευών της πλειοψηφίας των Ευρωπαϊκών σπιτιών. Από τη δημιουργία της, η Brandt επιδιώκει μια απλή αποστολή: να υποστηρίζει τους καταναλωτές καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους, προσφέροντάς τους καινοτόμα και χρήσιμα προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Επισκεφτείτε το site!

H FABER είναι ο εφευρέτης του απορροφητήρα κουζίνας! Η ιστορία της Faber και μαζί της η ιστορία του απορροφητήρα κουζινας, ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό σε ένα μικρό βιοτεχνικό εργαστήριο. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Δεκαετίες στην πραγματικότητα κατά την διάρκεια των οποίων έχει επικεντρωθεί στην βελτίωση του σχεδιασμού, της λειτουργικότητας και ποιότητας κατασκευής των απορροφητήρων, πράγμα που την έκανε μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στην παγκόσμια τεχνολογία. Η Faber ήταν η πρώτη εταιρία που δημιούργησε απορροφητήρες και εξακολουθεί να κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα.

Στην Ιταλία, ένας στους δύο απορροφητήρες είναι Faber. Η Faber έχει παρουσία με εργοστάσια κατασκευής σε 8 χώρες και 3 ηπείρους. Faber, ο ηγέτης στην ποιότητα του αέρα και στην ποιότητα ζωής.

Έξυπνος καθαρισμός Xclea για όλους τους χώρους! Εστιάζοντας στην έρευνα & ανάπτυξη και την αγορά των ηλεκτρικών συσκευών καθαρισμού, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας Huawei, δημιουργεί μια νέα κατηγορία “έξυπνου” καθαρισμού. Η καινοτομία είναι η βασική κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της Xclea! Το να χρησιμοποιείς την δύναμη της πρωτοτυπίας και να βασίζεσαι σε αυτήν αντί της απομίμησης για να παρέχεις στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα, αυτή ακριβώς είναι η βασική ιδέα καινοτομίας της Xclea. Μείζονος σημασίας είναι η επένδυση πόρων για τον σχεδιασμό προϊόντων, την έρευνα και ανάπτυξη και την ανακάλυψη νέων και πρωτότυπων προϊόντων τεχνολογίας. Η συνειδητοποίηση της τεχνικής προόδου και η χάραξη νέων τεχνικών κατευθύνσεων για την βιομηχανία καθαρισμού αποτελεί κινητήρια δύναμη της Xclea.

H Ideal Electronics SA εισάγει και διανέμει στην Ελληνική Αγορά τις οικιακές συσκευές IDEAL. Οι συσκευές IDEAL προσφέρουν ποιότητα, καινοτομία, υψηλή αισθητική σε προσιτές τιμές απευθυνόμενες σε όλους τους καταναλωτές. Η Ideal Electronics SA με γνώμονα την πολυετή εμπειρία της, επέλεξε τα προϊόντα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού, διεξάγοντας ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο, απαιτώντας ταυτόχρονα  να καλύπτονται οι αυστηρότεροι ευρωπαϊκοί κανονισμοί ποιότητας και ενεργειακής απόδοσης. Η σειρά των προϊόντων IDEAL καλύπτει τις προϊοντικές κατηγορίες μαγειρέματος (ηλεκτρικές κουζίνες, κουζίνες αερίου, εντοιχιζόμενους φούρνους και εστίες), πλύσης (πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων) ψύξης (ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες και καταψύκτες).