Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΙΝΤΕΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1969 και υπήρξε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας πολλών οίκων του εξωτερικού με κυριότερο την Toshiba.

H IDEAL Home Appliances μέρος της ΙΝΤΕΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ, δραστηριοποιείται στην διανομή λευκών οικιακών συσκευών.

Από το 2014 είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος προϊόντων του οίκου BRANDT, ενώ από το 2015 των προϊόντων του οίκου FABER.

Το 2016 δημιουργεί την νέα μάρκα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών με την επωνυμία IDEAL.

Με γνώμονα την εμπειρία της στο κλάδο και έχοντας ως στόχο τη ποιότητα αλλά και την ευκολία στη χρήση, επιλέγει τα προϊόντα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού, διεξάγοντας ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο, απαιτώντας ταυτόχρονα  να καλύπτονται οι αυστηρότεροι ευρωπαϊκοί κανονισμοί ποιότητας και ενεργειακής απόδοσης.

Το 2020 πραγματοποιείται η συμφωνία μιας ακόμη συνεργασίας με τον οίκο XCLEA, αναλαμβάνοντας τη διανομή στην ελληνική αγορά έξυπνων προϊόντων καθαρισμού.

Μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο διανομής τα προϊόντα των παραπάνω οίκων είναι διαθέσιμα στην πλειονότητα καταστημάτων ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα.

Η εταιρία διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, μέσω της Service One, καλύπτοντας τις ανάγκες after sales και εξυπηρέτησης των καταναλωτών.

Στόχος της είναι να χαρίζει άνεση και ποιότητα στην καθημερινή ζωή μικρών και μεγάλων, με καινοτόμα και οικεία προϊόντα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην τεχνολογία, τον σχεδιασμό και την χρηστικότητα.

Η έδρα της ΙΝΤΕΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ βρίσκεται στην Αθήνα, Κρέοντος 25.