Η οικολογική αλυσίδα της Huawei κατασκευάζει την ηλεκτρική σκούπα Clea χωρίς καλώδιο

Πόση αλλαγή θα επιφέρει στη βιομηχανία ηλεκτρικών σκουπών;

Όσον αφορά τις ηλεκτρικές σκούπες, στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάρκες στην αγορά. Οι ηλεκτρικές σκούπες κάθε μάρκας είναι πολύ διαφορετικής απόδοσης και σχεδιασμού. Ωστόσο, με την είσοδο της Huawei, η βιομηχανία ηλεκτρικών σκουπών πρόκειται να οδηγήσει σε μια τεράστια αλλαγή.

Η Huawei Eco ξεκίνησε την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Clea. Αυτή η ηλεκτρική σκούπα είναι εξαιρετική σε όλες τις πτυχές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τριπλό σύστημα αποστείρωσης και η φοβερή απορροφητική ισχύς της.

Τώρα με την αλλαγή στις απόψεις μας για τη ζωή, η φιλοσοφία καθαρισμού μας έχει επίσης εξελιχθεί. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έμφαση στην υγιεινή, τώρα δίνουμε περισσότερη προσοχή στην υγεία και την ηρεμία και η αποστείρωση έχει γίνει μέρος της καθημερινής ζωής για πολλούς ανθρώπους. Λόγω αυτού, το σύστημα τριπλής αποστείρωσης της ηλεκτρικής σκούπας Clea “γεννήθηκε κατόπιν ζήτησης”.

Οι τρεις τύποι συστημάτων προστασίας αποστείρωσης χωρίζονται σε:

Ο πρώτος τύπος: ιόν αντιβακτηριακού αγωγού για την πρόληψη της εσωτερικής ρύπανσης.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απορρόφησης, ο αγωγός αέρα μαζεύει συνήθως κάποια μικροαντικείμενα μέσα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό θα γίνει τόπος αναπαραγωγής βακτηρίων. Η Clea έδωσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το σημείο δημιουργώντας έναν αντιβακτηριακό αεραγωγό ιόντων, ο οποίος δεν προκαλεί αυτά τα μικροαντικείμενα κατά το σκούπισμα. Πέτυχε το ίδιο αποτέλεσμα με την πρώτη χρήση και την 100η χρήση και έλυσε τέλεια πολλά προβλήματα.

Ο δεύτερος τύπος: αντι-βακτηριακή κυλινδρική βούρτσα ιόντων αργύρου για να αποφευχθεί η μούχλα και η δυσοσμία της βούρτσας.

Η κυλινδρική βούρτσα της ηλεκτρικής σκούπας είναι στην πραγματικότητα σαν τη σφουγγαρίστρα που συνήθως χρησιμοποιούμε. Εάν η σφουγγαρίστρα δεν καθαριστεί μετά τη χρήση, θα είναι μουχλιασμένη και θα έχει δυσοσμία. Η κυλινδρική βούρτσα της ηλεκτρικής σκούπας δεν μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί μετά από κάθε χρήση. Επομένως, είναι κρίσιμο το εάν η κυλινδρική βούρτσα της ηλεκτρικής σκούπας μπορεί να αντισταθεί στο πρόβλημα των παθογόνων μικροοργανισμών και της μυρωδιάς.

Η έρευνα και η ανάπτυξη της Clea χρησιμοποιεί αντιβακτηριακή κυλινδρική βούρτσα ιόντων αργύρου, για να μην ανησυχείτε πια για το αν πρέπει να τη καθαρίσετε ξανά αλλά ούτε και για την μούχλα και την δυσοσμία, απλώς χρησιμοποιήστε τη και αφήστε τη, είναι βολική και ήσυχη.

Ο τρίτος τύπος: αντιβακτηριακό πίσω φίλτρο για την αποφυγή διαφυγής ιών κατά την εξάτμιση.

Το πίσω φίλτρο της Clea είναι πολύ ισχυρό, μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά τα ακάρεα και τη σκόνη τόσο μικρά όσο 0,3mm, και κλειδώνει για πάντα τη σκόνη και τους ιούς.

Αυτά τα τρία τμήματα αντιμικροβιακού συστήματος αντιστοιχούν σε κάθε βασικό συστατικό της σκούπας, και αυτά συνδυάζονται μαζί δημιουργώντας ολόκληρο το σώμα της ηλεκτρικής σκούπας, το οποίο ισοδυναμεί με την παρουσία αντιβακτηριακών ιδιοτήτων σε κάθε μέρος της. Η απόδοση φιλτραρίσματος ολόκληρης της συσκευής αντιστοιχεί στο 99%, και το ποσοστό αποστείρωσης αντιστοιχεί σε 99,99%, το οποίο επιτυγχάνει πραγματικά σχεδόν μηδενικές εκπομπές!

Επιπλέον, εκτός από το σύστημα αποστείρωσης, η Clea διαθέτει ισχύ απορρόφησης 125W, κινητήρα χωρίς ψήκτρες με 100.000 στροφές ανά λεπτό και κενό 24000Pa (μονάδα μέτρησης πίεσης). Η παραγόμενη ισχύ απορρόφησης αναμφίβολα κατατάσσεται ως κορυφαία στην ηλεκτρική σκούπα.

Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλες μάρκες ηλεκτρικών σκουπών, η Clea διαθέτει τεχνολογία 10 κωνικών αεραγωγών, η οποία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αναλογία ενεργειακής απόδοσης της ηλεκτρικής σκούπας. Δηλαδή, με την ίδια ισχύ κινητήρα, η Clea διαθέτει ισχυρότερη απορρόφηση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και χαμηλότερο θόρυβο.

Ως ηλεκτρική σκούπα με τεχνολογία της Huawei, η ισχύς της Clea είναι σίγουρα εξαιρετική. Εκτός από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλά άλλα, όπως: διάρκεια ζωής μπαταρίας 60 λεπτών, οπτική οθόνη, άδειασμα του κάδου με ένα κουμπί και ούτω καθεξής. Μπορούμε να πούμε ότι η Xclea έχει μπει δυναμικά στον χώρο της ηλεκτρικής σκούπας και διαθέτει έναν ζεστό και οικείο σχεδιασμό. Ποιος δεν λατρεύει αυτό το προϊόν;

H Huawei ως ηγέτης στην τεχνολογία, ενισχύει την ένταξη της Xclea στην αγορά της ηλεκτρικής σκούπας, και σίγουρα θα είναι ισχυρή σε αυτόν τον τομέα στο μέλλον, κάτι που αξίζει να αναμένουμε.

Εσείς θα την δοκιμάσετε;